Tiedotteet

Vieraspysäköintipaikat

Pysäköintikiekolla pysäköinti on sallittu vain talossa vieraileville – ei talon asukkaille. Erityistapauksissa talossa vierailevat voivat pysäköidä autonsa pitemmäksi ajaksi erillisellä lupalapulla, joka löytyy huoltoyhtiön vikalaatikon vierestä.

Pysäköintilupalappuja tulee käyttää seuraavasti:

Lupalaput ovat vain talossa vierailevien henkilöiden käytettävissä. Talon asukkaat eivät saa niitä käyttää.

Kun vieraspaikka on vapaana, lupalappujen tulee olla aina lukitussa lupakaapissa. Niitä ei saa varata etukäteen, vaan ne noudetaan aina sen jälkeen, kun auto on jo pysäköitynä ruudussa. Palautus kaappiin tulee tapahtua ennen kuin auto poistuu ruudusta.

Ohjeiden vastaisesta lupalapun käytöstä estetään kyseisen huoneiston asukkaan pääsy lupakaappiin.

Asumishäiriöt

Hallitus on kokouksessa käsitellyt asiaa, ja asumishäiriöitä ei taloyhtiössä hyväksytä! Häiriöiden jatkuessa hallitus päättää tapauskohtaisesti häiriöiden vaatimista jatkotoimenpiteistä. Kerrostalossa, jossa on Sinun kotisi on myös naapurisi koti!

Lajittele, kierrätä

Lajittele biojäte, lasi, metalli, kartonki ja paperi! Jäteastiat on tarkoitettu vain kodin päivittäiselle jätteelle.

Huonekalut, kodinkoneromut ja muut isot jätteet tulee itse toimittaa jäteasemalle tai jätteenkäsittelykeskukseen. Jos kuljetus on ongelma, tilaa maksullinen Repsikka-noutopalvelu.

Palohälyttimien tarkistus

Lain mukaan jokaista alkavaa 60 m2 kohden pitää olla yksi palohälytin. Asukkaiden tulee huolehtia, että jokaisessa asunnossa on vaadittava määrä palahälyttimiä ja ne ovat toimintakunnossa.

Yleisesti ottaen palovaroittimet ovat melko huoltovapaita. Tässä muutamia helppoja toimenpiteitä, jotka on hyvä tehdä testauksen lisäksi:

  • imuroi palovaroittimen päältä kevyesti n. 6 kk välein imurin pehmeällä harjalla
  • Testaa palavaroitin puhdistuksen jälkeen
  • Jos palovaroitin ei toimi kunnolla ja olet tarkistanut pariston ja sen kiinnityksen, palovaroitin on vaihdettava välittömästi

Kodin netti

Taloyhtiö ja Sonera ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaan asuntoosi kuuluu 19.01.2015 alkaen vdsl2-tekniikalla (puhelinpistokkeen kautta) toimiva Sonera Kodin Netti -liittymä 10 megan nopeudella. Taloyhtiösi sopimuksen mukaan lisänopeudet ja lisäpalvelut ovata sinulle myös huomattavasti normaalia edullisempia.

Lue lisää täältä